hout
aluminium

Een venster op meer...

Hout is leven en doet herleven. Wie hout in zijn woning verwerkt, brengt de natuur wat dichterbij. De materie groeit langzaam en stevig om weer en wind te trotseren, voor een tijd die zelfs een mensenleven overschrijdt. Daarom kent hout qua duurzaamheid zijn gelijke niet. De slimmerds die opteren voor houten ramen en deuren, kiezen vrijelijk uit heel wat soorten, kleuren en afwerkingen. Hout verleidt, hout blijft. 

Gaat u voor gelakte ramen ? Of verliest u uw hart bij het zien van die prachtige, vergrijzende kozijnen die perfect opgaan in de nieuwste architecturale trends ? Houdt u zich vooral niet in, er bestaat een zeer ruim aanbod. Voor uw gelakte ramen kiest u uit duizenden kleuren. 

U wenst onderhoudsvrije ramen ? Dat kan ! Afzelia Doussié Bipidensis en Padoek zijn harde houtsoorten die zo goed als onderhoudsvrij zijn en geen voorbehandeling vergen. Zij lenen zich perfect tot die stijlvolle vergrijzing die volop in opgang is. 

Hout is de Don Juan onder de bouwmaterialen. Hout verleidt op vele wijzen. Een bouwwerk krijgt speelse accenten door de afwisseling van vergrijzende en gekleurde ramen. Een moderne villa of een gerestaureerd kasteel ? Hout volgt perfect de gewenste stijlvormen zonder beperking. Lanssens gaat nog verder door oude raammodellen nieuw leven in te blazen. De ambachtslieden bij Lanssens ontwierpen in samenwerking met enkele innoverende architecten een bijzonder gamma raamtypes “naar oud model”. De vervaardiging van deze types vereist heel wat vakmanschap dat enkel de liefde voor het hout mogelijk maakt. 

bekijk onze projecten