hout
aluminium

Sterk staaltje stijl

 

Wie design zoekt, valt voor aluminium. Een strakke structuur krijgt extra dimensie. Het beheerste kleurenspel ademt verfijning. Het veelzijdig comfort oogt visionair. De topkwaliteit uit zich in vele vormen. Laat u verrassen door aluminium. 

Dankzij de samenwerking met Reynaers Aluminium gaat Ramen Lanssens in op alle mogelijke stijlwensen. Deze ramen en deuren komen in alle bedieningssystemen: draaien, kippen, schuiven of een combinatie daarvan. Op die manier kan u uw woning uitrusten met aluminiumramen die naadloos passen bij uw stijl en dus net zo uniek zijn als uw vingerafdruk. 

Kleur is troef met aluminium. Meer dan 400 hoogwaardige ovengebakken kleuren zijn ter uw beschikking in drie verschillende uitvoeringen: glanzend, mat of metaalkleur. En vergeet niet dat u de binnen- en buitenkant van uw profielen in verschillende kleuren kan laten uitvoeren zodat ze volledig in lijn zijn met uw binnenhuisinrichting. 
Elk aluminiumprofiel bestaat uit drie kamers voor extra stevigheid. Krom trekken is dan ook uitgesloten, zelfs vervorming door het gewicht van de beglazing is onmogelijk. Rot, vorstschade of roest hebben geen enkele invloed. Vuil kan zich niet vasthechten op de gladde mantel. Aluminium ramen laten zich dus makkelijk reinigen. 


bekijk onze projecten